ΕΣΠ: Ναι στα Self test στο λιανεμπόριο!

agora pireas maskes2

Ένα θετικό βήμα προς την κανονικότητα

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη, σχετικά με τα self test στο λιανεμπόριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, δηλώνει τα εξής:

Με μεγάλη ικανοποίηση ακούσαμε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη τις δηλώσεις του για περαιτέρω άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Ο εμπορικός κόσμος που έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από την πανδημία, θεωρεί ότι η προσπάθεια της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης για την ένταξη και του λιανεμπορίου στα self test, είναι ένα θετικό βήμα προς την κανονικότητα.

Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, άλλωστε οι επιχειρήσεις του Πειραιά, έχουν αποδείξει ότι ακολουθούν κατά γράμμα όλα τα υγειονομικά μέτρα, προκειμένου να παραμείνουν ανοικτές και ασφαλείς για τους καταναλωτές.

Ελπίζοντας ότι η Κυβέρνηση θα κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται άμεσα, προκειμένου να λειτουργήσουν τα καταστήματα από Δευτέρα με ελεύθερη πρόσβαση και χωρίς click inside, περιμένουμε και στον Πειραιά τα self test και υποσχόμαστε ότι για άλλη μια φορά θα τηρήσουμε ευλαβικά τις διαδικασίες, προκειμένου να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην κανονικότητα.