Αγ.Ι.Ρέντης: Διευθέτηση παραμονής κρατουμένου με κορωνοϊό

shma peiraia

Μετά από παρέμβαση της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά περιγράφει τη διαδικασία μετακίνησης κρατουμένου με κορωνοϊό και απολύμανση των χώρων όπου διέμεινε στον Αγ.Ι.Ρέντη, μετά από παρέμβαση του Προέδρου της Ένωσης, Σπ.Λιότσου.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρεται:

"Ύστερα από παράπονα μελών μας, αναφορικά με την πολύωρη παραμονή κρατουμένου, θετικού κρούσματος Covid-19, στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αγ.Ιωάννη Ρέντη, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, κ. Λιότσος Σπυρίδων, επικοινώνησε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο κ. Σανιδά Παρασκευά, στον οποίο γνωστοποίησε το πρόβλημα και ζήτησε να μεταφερθεί ο κρατούμενος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μετά από τις άμεσες ενέργειες της Ένωσής μας και τις κατευθυντήριες οδηγίες του κ.Γενικού, ο κρατούμενος τελικά μετακινήθηκε από το εν λόγω Α.Τ., σε Υπηρεσία που μπορούσε να διαμείνει, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι απαραίτητες ενέργειες για την απολύμανση των χώρων του Τμήματος που παρέμεινε προσωρινά ο κρατούμενος.

Ευχαριστούμε τον κ. Γενικό για την άμεση ανταπόκριση στο εν λόγω ζήτημα, δυστυχώς όμως για μία ακόμη φορά χρειάστηκε η παρέμβαση της Ένωσής μας προκειμένου να υλοποιηθούν τα αυτονόητα"!

Pin It

eep logo