Πέραμα: Εκσυγχρονισμός του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου της πόλης

perama ghpedo episkeves 1

Αντικαταστάσεις και παρεμβάσεις από τον Δήμο Περάματος

Με εντατικούς ρυθμούς ολοκλήρωσε ο Δήμος Περάματος τις εργασίες αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης φωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου της πόλης με ίδιους πόρους.

Ειδικότερα, προχώρησε σε αντικατάσταση τεσσάρων προβολέων σε κάθε πυλώνα με καινούριους, καθώς και σε επισκευές του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώθηκε η μελέτη της Περιφέρειας Αττικής -σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος- για την αντικατάσταση των προβολέων του γηπέδου με τελευταίας τεχνολογίας τύπου LED, αλλά και τον εκσυγχρονισμό ολόκληρου του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Για το συγκεκριμένο έργο, που είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία των ποδοσφαιρικών μας σωματείων, έχει εγγραφεί το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.

Η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Περάματος θεωρήθηκε απαραίτητη, καθώς αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα, στο μεταβατικό χρονικά στάδιο μέχρι την υλοποίηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής, το γήπεδο να είναι πλήρως λειτουργικό.

perama ghpedo episkeves 2

eep logo