Γ.Στεργίου: 27 tablets στα παιδιά του «Καλού Ποιμένα»

tablet kalos poimenas

Τα είχε τάξει στα κάλαντα

Είκοσι επτά tablets, ένα για κάθε παιδί που φιλοξενείται στον «Καλό Ποιμένα», παρέδωσε σήμερα κατά την επίσκεψή του στη δομή ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, όταν τα παιδιά της δομής τούς είπαν διαδικτυακά τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής υποδέχθηκαν στο προαύλιο των εγκαταστάσεων στα Καμίνια, ο Προέδρος του Δ.Σ. και Αντεισαγγελέας Εφετών Νίκος Ποιμενίδης και η Διευθύντρια Αγγελική Κουζούμη. Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής, τηρουμένων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο που επιτελείται, ο Γιώργος Στεργίου δήλωσε:

«Θα ήθελα να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Να μπορώ να σφίξω το χέρι στους υπεύθυνους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και να αγκαλιάσω ένα ένα τα παιδιά! Η πανδημία για κανέναν όμως λόγο δεν θα πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη στη συμπαράσταση στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας. Γίνεται μάλιστα χρέος επιτακτικό όταν μιλάμε για παιδιά που σε τρυφερή ηλικία βίωσαν εγκατάλειψη και κακοποίηση. Όταν βλέπουμε τα χαμόγελά τους, όταν μεγαλώνουν με φροντίδα και ασφάλεια, όταν μπορούν να κάνουν όνειρα και να τα πραγματοποιήσουν, το μέλλον της χώρας μας γίνεται πιο φωτεινό».

eep logo