"Έφυγε" ο Ανδριανός Μιχάλαρος

mixalaros andrianos sd

Έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό ο πρόεδρος του ΒΕΠ
Θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά, Ανδριανού Μιχάλαρου.
Σε νέα και ιδιαίτερα παραγωγική ηλικία - 57 ετών - ο δραστήριος πρόεδρος του ΒΕΠ έχασε την μάχη με τον Covid-19, μετά από μάχη πολλών εβδομάδων. 
 
Ο Ανδριανός Μιχάλαρος είχε κερδίσει με το ήθος και την ευγενική του προσωπικότητα την εκτίμηση και αναγνώριση όχι μόνο των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του ευρύτερου Πειραιά, αλλά και εκπροσώπων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του μεγάλου λιμανιού.
 

Η δύσκολη μάχη με τον κορωναϊό

Ο Α. Μιχάλαρος νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του ΝΙΜΤΣ στις 27 Δεκεμβρίου, από όταν και ξεκίνησε η άνιση μάχη του με τον κορωνοϊό.
Τότε οι γιατροί είχαν διασωληνώσει τον Α.Μιχάλαρο, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρινόταν σοβαρή αλλά σταθερή.
Δυστυχώς ο πρόεδρος του ΒΕΠ έχασε την μάχη με τον φονικό ιό την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Το αντίο της κόρης του

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η κόρη του, Μαρία Μιχάλαρου, ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός:

«Σήμερα, αυτή τη βροχερή μέρα, ο πατέρας μας έφυγε πολεμώντας τις επιπτώσεις του covid-19 ύστερα από 49 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ.
Μάχιμος μέχρι την τελευταία στιγμή με όνειρα, φιλοδοξίες και σχέδια.
Θα τον θυμόμαστε πάντα όπως σε αυτή τη φωτογραφία. Χαμογελαστός στα εύκολα και στα δύσκολα, πάντα κοντά μας και πάντα να φροντίζει για εμάς.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να του πω μια τελευταία κουβέντα, μια τελευταία λέξη. Αν προλάβαινα, αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα του έλεγα Μπαμπά, μην φεύγεις ακόμη, έχουμε τόσα πολλά ακόμη να πούμε, να κάνουμε, μπαμπά, κάτσε λίγο ακόμη, μπαμπά σ’ αγαπώ, μπαμπά συγνώμη, μπαμπά σήκω τώρα πάμε να φύγουμε…
Καλή αντάμωση μπαμπάκα μου».

eep logo