Διανομή προϊόντων σε άπορους πολίτες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

teva sakoules

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ

Με αίσθημα σεβασμού και αλληλεγγύης, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας ως εταίρος της σύμπραξής ΚΣ 42 Πειραιά και Νήσων πραγματοποιεί το διήμερο 04/02 και 05/02 διανομή προϊόντων στο παλιό εργοστάσιο Καχραμάνογλου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται ανά 2 μήνες και δικαιούχοι είναι όσοι λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας: "1948 ευάλωτοι συνδημότες μας που καθημερινά παλεύουν με πενιχρά μέσα για την επιβίωση τους, θα λάβουν μια σημαντική ενίσχυση με είδη διατροφής, βρεφικά είδη και βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης με σκοπό να ανακουφιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο τόσο εκείνοι όσο και οι οικογένειες τους.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με πλήρη επίγνωση των πολύ δύσκολων συνθηκών που βιώνουν εκατοντάδες συνδημότες μας, εξαιτίας της κρίσης και της πανδημίας, αγκαλιάζει δραστηριότητες που αφορούν τους κοινωνικά αδύναμους και παράλληλα πιέζει την πολιτεία για ακόμη περισσότερες δράσεις στήριξης που θα θέσουν ένα αναγκαίο δίχτυ προστασίας στην αντιμετώπιση των συνεπειών της φτώχειας και την αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού.

Ως Δημοτική Αρχή, καθιστούμε σαφές ότι θα τασσόμαστε πάντοτε, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, στο πλευρό εκείνων που δεν έχουν φωνή, παλεύοντας να τους δώσουμε μια χαραμάδα ελπίδας και αισιοδοξίας για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του μέλλοντος".

Pin It

eep logo