Συνάντηση Χρ. Βρεττάκου με τους βουλευτές της Β’ Πειραιώς

kedra kentro ygeias

Με θέμα την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους βουλευτές της Β’ Πειραιώς, Μαρκόπουλο Δημήτρη (ΝΔ), Κασιμάτη Νίνα (ΣΥΡΙΖΑ), Αλεξιάδη Τρύφων (ΣΥΡΙΖΑ), Μπακαδήμα Φωτεινή (Μέρα 25). Στη σύσκεψη συμμετείχαν και εκπρόσωποι των βουλευτών Β’ Πειραιά, Ιωάννη Τραγάκη (ΝΔ) και Γιάννη Ραγκούση (ΣΥΡΙΖΑ).

Θέμα της συνάντησης η λήψη πρωτοβουλιών για την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, η οποία είναι καθοριστική για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και για την υγειονομική θωράκιση της πόλης. Παράλληλα, έγινε ομόφωνα δεκτή η άποψη για 24ωρη λειτουργία του νέου Κέντρου Υγείας καθώς και η διατήρηση και η ενίσχυση των υπολοίπων δομών υγείας της περιφέρειας.

Στο πλαίσιο αυτό οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν ότι το προσεχές διάστημα θα επιδιώξουν κοινή συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη όπου θα τεθούν τα παραπάνω ζητήματα.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χρ. Βρεττάκος έθεσε στη συζήτηση την επίμαχη τροπολογία σχετικά με την απομάκρυνση των ρυπογόνων, βιομηχανικών δραστηριοτήτων από τον οικιστικό ιστό της περιοχής.
Για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος κάλεσε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν σαφή θέση, τονίζοντας την αναγκαιότητα για άμεση εισαγωγή και υπερψήφιση της τροπολογίας από το Κοινοβούλιο, όπως αυτή κατατέθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

eep logo