1.500 μάσκες πολλαπλών χρήσεων σε όλα τα νηπιαγωγεία του Πειραιά

moralis nhpiagogeia maskes

Για την ασφάλεια από την πανδημία του κορωνοϊού

Διανεμήθηκαν σήμερα 1.500 μάσκες προστασίας πολλαπλών χρήσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των νηπίων, στα παιδιά των νηπιαγωγείων της πόλης μας για την ασφάλεια από την πανδημία του κορωνοϊού, τις οποίες δημιούργησε και προσέφερε στον Δήμο Πειραιά η σχεδιάστρια μόδας κα Όλγα Καραβερβέρη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη και η κα Καραβερβέρη, επισκέφθηκαν τα 51ο, 11ο και 27ο Νηπιαγωγεία Πειραιά, όπου προσέφεραν στα νήπια τις μάσκες. Παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μακρής, καθώς και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Δέσποινα Αρβανίτου.

Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Πειραιά εξακολουθεί να εξοπλίζει όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης με το αναγκαίο υγειονομικό υλικό όπως απολυμαντικά, κρεμοσάπουνα, χειροπετσέτες, για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών από την πανδημία.

maskes pollaplon xrhseon

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε την σχεδιάστρια μόδας κα Όλγα Καραβερβέρη, για την ενέργειά της να προσφέρει στον Δήμο 1.500 μάσκες δικού της σχεδιασμού για όλα τα νήπια. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι ο Δήμος από την αρχή της πανδημίας, έχει στηρίξει έμπρακτα τα σχολεία της πόλης, προσφέροντας μάσκες, απολυμαντικά και οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο για την προστασία της υγείας. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς χάρηκαν για τις μάσκες, υπογραμμίζοντας: «Εύχομαι η προσφορά της κυρίας Καραβερβέρη να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».

H Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη, σε δήλωσή της, ευχαρίστησε την σχεδιάστρια μόδας κα Όλγα Καραβερβέρη που δώρισε ειδικές πολύχρωμες μάσκες, στις προδιαγραφές των νηπίων, σε όλα τα νήπια των σχολικών μονάδων της περιοχής. Η κα Αλιγιζάκη ανέφερε ότι τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα με τις μάσκες και πρόσθεσε ότι ο Δήμος έχει εξοπλίσει τα σχολεία με μάσκες και όλο το αναγκαίο υγειονομικό υλικό, ώστε από Δευτέρα να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Η σχεδιάστρια μόδας κα Όλγα Καραβερβέρη, σε δήλωσή της, εξέφρασε τη χαρά της που βρέθηκε κοντά στα παιδιά και τόνισε: «Θέλουμε να προστατευθούμε και να δούμε κάποια στιγμή τα χαμόγελα των παιδιών μας. Να σταματήσει η πανδημία μέσα από την προστασία, να δούμε τη χαρά, τα χαμόγελα των παιδιών και να ζήσουμε την κανονικότητά μας».

Video με δηλώσεις

eep logo