Άνοιξαν τα γραφεία του Ποταμιού στη Β’ Πειραιά

orfanos egkainia

Ένα χώρος που δεν επιδιώκει να είναι ένα ακόμη πολιτικό γραφείο αλλά στέκι συνάντησης ανθρώπων που θέλουν να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους και τους συνδέει η επιθυμία για δημιουργία, εξέλιξη και ουσιαστικές προτάσεις για τα καυτά ζητήματα της χώρας μας, άνοιξε τις πόρτες την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Νίκαιας στο Περιβολάκι (Σολωμού 2 - Πλ. Δαβάκη).

Είναι το γραφείο του υποψήφιου βουλευτή Β’ Πειραιά με το Ποτάμι Νίκου Ορφανού το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι και κάτοικοι των γύρω δήμων κατά τα επίσημα εγκαίνια του.

Ο κ. Ορφανός είχε την ευκαιρία να μιλήσει με όλους τους επισκέπτες ακούγοντας τα προβλήματα που τους απασχολούν ενώ μετά τον σύντομο χαιρετισμό απάντησε και σε ερωτήματα που του απηύθυναν.
Απευθυνόμενος στους νέους ψηφοφόρους υπογράμμισε ότι «Το Ποτάμι» μπορεί να συνεχίσει να είναι στη Βουλή μια δυνατή φωνή που θα κρατήσει στο προσκήνιο την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη.

Στην ομιλία του εστίασε ιδιαίτερα στους τρόπους αντιμετώπισης των σημαντικών ζητημάτων της εκλογικής περιφέρειας του όπως, μεταξύ άλλων, την υψηλή ανεργία, τα «λουκέτα» αλλά και τη μειωμένη κίνηση στα καταστήματα παράλληλα με την έλλειψη εκπαιδευτικών αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ειδικά σχολεία της περιοχής.

Ακόμη παρουσίασε τις ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή για μια σειρά θεμάτων της Β’ Πειραιά κυριότερα από τα οποία είναι η επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό, η αξιοποίηση του κτιρίου Κεράνης και η αντιμετώπιση της ανεργίας στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Ο κ. Ορφανός αναφέρθηκε στις εξορμήσεις που έχει ήδη ξεκινήσει σε αρκετές περιοχές της εκλογικής περιφέρειας του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι συχνά ακούει ιδιοκτήτες καταστημάτων να του λένε ότι υπάρχουν ημέρες χωρίς να τους επισκεφτεί κανένας πελάτης λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το γραφείο είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί καθημερινά στην οδό Σολωμού 2Α στη πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) στη Νίκαια. (210-4920529 210-4929045)

Για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το γραφείο του Νίκου Ορφανού μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα: http://www.orfanosnikos.gr/