Ν.Μπελαβίλας: Σταθμός η δικαστική απόφαση για την Oil Οne!

oil one thalassa

Ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πειραιάς για όλους"

"Διπλά ένοχη με τη βούλα του δικαστηρίου" χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πειραιάς για όλους" Νίκος Μπελαβίλας την Oil One, μετά την απόρριψη της αγωγής της κατά του Χρήστου Βρεττάκου.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει ότι "H Οil One είναι ένοχη, γιατί χρησιμοποιώντας ψεύδη στράφηκε κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου ζητώντας αποζημίωση μισού εκατομμυρίου ευρώ (!) και τη φυλάκισή του (!) με ξεκάθαρο κίνητρο να τον κάνει να σωπάσει".

Επισημαίνει δε πως "η Oil One είναι ένοχη, γιατί ρυπαίνει με τοξικά αέρια την πόλη. Αυτό όχι μόνο αποδείχθηκε με τις μετρήσεις που ζήτησε η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής από τον «Δημόκριτο» και την «Alfa Measurements», αλλά επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στο σκεπτικό της απόφασης (αρ. 3565/2020) του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά".

Και τονίζει ότι "Σταθήκαμε και στεκόμαστε δίπλα στον Χρήστο Βρεττάκο, αγωνιζόμαστε μαζί με τους δημότες των παραλιμένιων δήμων, από την Πειραϊκή ως την Κυνόσουρα που δίνουν τη μάχη για το περιβάλλον. Η δικαστική απόφαση για την Oil Οne είναι ένας σημαντικός σταθμός για τα επόμενα βήματα, για τον περιβαλλοντικό έλεγχο στο λιμάνι του Πειραιά".

 

eep logo