Ο Ν.Μανωλάκος στηρίζει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

manolakos nikos vouli

Δήλωση του βουλευτή Α΄ Πειραιώς και Νήσων

Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Α΄Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Μανωλάκος εξηγεί ότι "λόγω ανειλημμένης από καιρό υποχρέωσης", να συμμετάσχει "στην τηλεδιάσκεψη για την Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ", δεν κατέστη δυνατόν να είναι παρών στην έκτακτη συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά της 20ης Νοεμβρίου 2020, με θέμα «Συζήτηση σχετικά με τη διέλευση από τη πόλη του Πειραιά φορτηγών οχημάτων του Ο.Λ.Π. και εκτελούμενες εργασίες στο ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή».

Δηλώνει όμως ότι συντάσσεται πλήρως με το "Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για την μη ολοκλήρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την σύμβαση μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠ Α.Ε." και είναι διατεθειμένος, σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους συναδέλφους Βουλευτές Πειραιά, "να επιδιώξουμε συνάντηση με τους αρμοδίους Υπουργούς και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα, για την εξεύρεση πρόσφορης λύσης προς επιτάχυνση των διαδικασιών, με γνώμονα την προστασία της υγείας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας, ιδίως σε ό,τι αφορά την άμεση διακοπή της διέλευσης βαρέων οχημάτων από την πόλη του Πειραιά, έως την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων".