«Έφυγε» ο Βασίλης Αλεξανδράτος

alexandratos vasilis

«Έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι ο Βασίλης Αλεξανδράτος, καθηγητής μαθηματικών και ενεργός πολίτης του Πειραιά, με συμμετοχή στο κίνημα των εκπαιδευτικών.

Ο χαμός του Βασίλη Αλεξανδράτου προκάλεσε θλίψη σε συντρόφους, φίλους και γενικά όσους τον γνώριζαν καθώς ξεχώριζε για τον ήρεμο και πράο χαρακτήρα του.

Ο Βασίλης Αλεξανδράτος ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής στο 1ο Λύκειο Πειραιά και συμμετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Λιμανιού της Αγωνίας, με του οποίου το ψηφοδέλτιο ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Το Λιμάνι της Αγωνίας σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής:

Ο Βασίλης Αλεξανδράτος, ο Δάσκαλος, ο Σύντροφος, ο Συναγωνιστής, ο Φίλος της νιότης, των αγώνων και των οραμάτων μας , δεν είναι πια κοντά μας .
Έφυγε για το ταξίδι χωρίς γυρισμό το βράδυ του Σαββάτου, μέσα στην αγκαλιά της αγαπημένης συντρόφισσας της ζωής του, των δύο αγοριών του και αρκετών φίλων και συντρόφων του.
Τον Βασίλη θα τον θυμόμαστε και θα τον αναζητάμε στις μεγάλες πορείες, διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις, στις συνελεύσεις και στα γλέντια μας , ήρεμο, πράο και γελαστό, μοναχικό, αλλά με όλους και όλες εμάς γύρω του.
Θα είναι πάντα μαζί μας στις χαρές και στις λύπες μας, στα εύκολα και στα δύσκολα.
Θα είμαστε κοντά του και θα τον αποχαιρετήσουμε τη Δευτέρα στις 3 μ.μ στην εκκλησία του Αγίου Νείλου.

Καλό δρόμο αγαπημένε Φίλε και Σύντροφε μας

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια του παρακαλεί στη μνήμη του να ενισχυθεί η Αλληλεγγύη Πειραιά.

Pin It

eep logo