ΕΣΠ: Συνάντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομίας Π.Κωστάζο

esp taxiarxos peiraia

Για θέματα παραεμπορίου και παραβατικότητας στην αγορά του Πειραιά

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο κ. Π. Κωστάζο, στην οποία παρευρέθηκαν η Β΄Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη και ο Αν. Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μ. Χατζηιωάννου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα του Πειραιά και είναι αλληλένδετα με θέματα της πόλης, όπως:

  • Η παράνομη πώληση προϊόντων στον χώρο της κυριακάτικης αγοράς του Πειραιά με τους παράνομους πωλητές και πολίτες να συνωστίζονται, χωρίς αποστάσεις και μέτρα προστασίας, καθώς και η ανάγκη καταπολέμησης του παρεμπορίου, μέσω συντονισμένων δράσεων και αποτελεσματικής άσκησης ελέγχων.
  • Επίσης, θέματα παραβατικότητας και επαιτείας, το κυκλοφοριακό, η κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων με δίκυκλα, ενώ τονίστηκε η τεράστια σημασία που έχει για τις επιχειρήσεις η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας συνδυαστικά με την ανάγκη παραμονής του αστυνομικού τμήματος και της διεύθυνσης της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης.

    Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν για την συνέχιση και διεύρυνση της κοινής συνεργασίας για την αντιμετώπιση ζητημάτων ευταξίας στην πόλη του Πειραιά, την ασφάλεια, τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των πολιτών και των καταστηματαρχών.

eep logo