«Be Captain For a Day»!

becaptainforaday

Ο Γιάννης Μώραλης στην Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολεγίου Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Ναυτικής Ακαδημίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον Πειραιά, όπου πραγματοποιείται η δράση «Be Captain For a Day», στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2020».

Η δράση αυτή έχει ως στόχο να εξοικειώσει τους επισκέπτες στο ναυτικό επάγγελμα μέσα από τη διαδικασία προσομοίωσης, βιώνοντας τη διακυβέρνηση ενός πλοίου με ποικιλία καιρικών συνθηκών και με προορισμούς υπαρκτά λιμάνια ανά τον κόσμο, με τη βοήθεια του τελευταίας τεχνολογίας προσομοιωτή γέφυρας.

Τον κ. Μώραλη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος και ο κ. Ρωμανός Ροδόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης και Επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας του Κολλεγίου.

Ημέρες και ώρες επίσκεψης του κοινού
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, 17:00-18:00 & 18:00-19:00
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, 17:00-18:00 & 18:00-19:00
Τοποθεσία: Μητροπολιτικό Κολλέγιο | Ναυτική Ακαδημία - Κολοκοτρώνη 110 Τερψιθέα
Απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2104121200

H δράση πραγματοποιείται σύμφωνα με τα μέτρα και με όλους τους κανόνες του ΕΟΔΥ για την ασφάλεια όλων, και την αποφυγή διασποράς του covid-19.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι ο Δήμος Πειραιά έχει αγαστή συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στο εκπαιδευτικό κομμάτι των «Ημερών Θάλασσας». Σημείωσε ότι οι συνέργειες που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά με όλους τους φορείς της εκπαίδευσης είναι σημαντικές, λέγοντας ότι αποτελούν σταθερούς συνεργάτες της δημοτικής αρχής. Τέλος, υπογράμμισε ότι σκοπός είναι να πραγματοποιηθούν περισσότερες συνέργειες με τους ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς.

Ο Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι στην Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον Πειραιά έρχονται νέα παιδιά, να δουν τις εγκαταστάσεις και ειδικότερα αυτόν τον καταπληκτικό προσομοιωτή γέφυρας, στο πλαίσιο «Γίνε Καπετάνιος για μια μέρα». Ανέφερε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πάντα συνεργάζεται με τον Δήμο Πειραιά σε όλες τις εκφάνσεις της εκπαιδευτικής, κοινωνικής, οικονομικής ζωής στην πόλη. «Θα είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην δημοτική αρχή σε τέτοιες πρωτοβουλίες» υπογράμμισε ο κ. Ροδόπουλος.

 

eep logo