Ένωση Αστυνομικών Πειραιά: Συγχαρητήρια στο Τ.Α.Νίκαιας και στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

dias

Για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην περιοχή του Ρέντη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά προβάλλει και συγχαίρει δημόσια το προσωπικό του Τ.Α. Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και τους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή του Ρέντη και κυρίως πέριξ των πολυχώρων «ALLU FAN PARK» και «VILLAGE PARK».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, "έπειτα από άριστη συνεργασία και επαγγελματισμό συνελήφθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων οι τρεις επ΄αυτοφώρω. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημ/κων Πειραιά για ληστεία κατ΄εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, καθώς και σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης".

Επί τη ευκαιρία, υπογραμμίζουν ότι "ταυτόχρονα με τα δημόσια συγχαρητήρια μας ξανατονίζουμε, την απουσία υπηρεσιών καθαρισμού εδώ και ένα μήνα στο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη Το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη αποτελεί μία από τις πλέον υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Πειραιά που η περαιτέρω αποδυνάμωση του εντός 30 ημερών περίπου, με την υλοποίηση των τακτικών μεταθέσεων, θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τη διατάραξη του οικογενειακού προγραμματισμού των αστυνομικών, την καταστρατήγηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων όσο και την βιώσιμη παροχή υπηρεσιών ασφάλειας προς τους πολίτες της περιοχής, αφού η παρούσα δύναμη θα ανέρχεται σε 14 αστυνομικούς!! ενώ θα έπρεπε να έχει 46.
Επιβάλλεται, η πολιτική και φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτά των ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα. Ζητούμε την άμεση ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας & Αστυνομικών Τμημάτων του Πειραιά".

 

Pin It

eep logo