«Μέρες Θάλασσας» και φέτος!

hmeres thalassas noe

Πάμε Πειραιά, με προσοχή, λόγω Κορωνοϊού...

 

Η κοινωνία και η ζωή δεν μπορεί σταματήσει λόγω της Πανδημίας, ήταν η φράση στην οποία συμπυκνώνεται η επιλογή να διεξαχθεί για 6η φορά η επιτυχημένη σειρά εκδηλώσεων "Ημέρες Θάλασσας".

Διαφοροποιημένο, ευλόγως λόγω Covid-19, το ύφος φέτος, αλλά με φιλοδοξία, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, και φέτος οι εκδηλώσεις να αποτελέσουν ένα τετραήμερο κατά το οποίο ο Πειραιάς θα αποτελέσει και πάλι υπερτοπικό σημείο αναφοράς.

Στην συνέντευξη παρουσίασης των εκδηλώσεων μίλησαν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η αντιδήμαρχος επικοινωνίας Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, ενώ χαιρέτισε ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης που μάλιστα θα λάβει μέρος – μαζί με τον Γιάννη Μώραλη – σε μια πρωτότυπη κολυμβητική σκυταλοδρομία στα Βοτσαλάκια, που θα γίνει για καλό σκοπό.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αποκάλυψη της Ανδριάνας Ζαρακέλη, ότι στο Μπαϊκούτσι, κάτω από το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, θα στηθεί πλωτό σινεμά, ενώ οι θεατές θα βρίσκονται σε ψαρόβαρκες που θα διαθέσει ο τοπικός Όμιλος Ερασιτεχνών Αλιέων!

Ολόκληρο το Πρόγραμμα των φετινών «διαφορετικών» εκδηλώσεων στο https://www.imeresthalassas.gr/

eep logo