Το ΣΕΦ αλλάζει ριζικά!

sef shmaies

Ανακατασκευή της Β’ Αίθουσας - Εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο

Παράλληλα με τις εργασίες που εκτελούνται στον περιβάλλοντα χώρο, συνεχίζονται και αυτές στο εσωτερικό, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναμόρφωσης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι οποίες εντάσσονται στο στρατηγικό σχεδιασμό και το οργανόγραμμα που έχει εκπονηθεί από τη Διοίκηση.

sef new2

Προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής της Β’ Αίθουσας, με δομικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις αναβάθμισης.

sef new

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο φουαγιέ – πατάρι, με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου πολλαπλών χρήσεων.

sef new1

Οι δυνατότητες χρήσης και αξιοποίησης του Συνεδριακού Χώρου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, θα είναι αναβαθμισμένες καθώς θα το μετατρέψουν σε ένα χώρο, άνετο και υψηλής αισθητικής που θα περιλαμβάνει υποδομές για την πραγματοποίηση διαφορετικών τύπων εκδηλώσεων και συγκεκριμένα για Συνέδρια, Ημερίδες, Εκθέσεις, Διαλέξεις, Σεμινάρια, Συνεστιάσεις, Θεατρικές Παραστάσεις, Μουσικές εκδηλώσεις, Εκθέσεις κ.ο.κ..

Το ΣΕΦ αλλάζει ριζικά!

 

Pin It

eep logo