Ο Γ. Μώραλης στα 60χρονα του Αθλητικού Κέντρου «Αγίου Κοσμά»

moralis gemelos

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας και των 60 χρόνων προσφοράς του Αθλητικού Κέντρου στον αθλητισμό.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις αθλητών προπονητών και φορέων. Ο κ. Μώραλης βράβευσε τον Παραολυμπιονίκη κ. Γρηγόρη Πολυχρονίδη και τον Ομοσπονδιακό προπονητή κολύμβησης και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Νίκο Γέμελο.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι είναι χαρά του που παρευρίσκεται σε μια σημαντική εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας που έχει σκοπό να τιμήσει ανθρώπους του αθλητισμού που έχουν κάνει περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό, με μεγάλες διακρίσεις.
Ο κ. Μώραλης ανέφερε στη συνέχεια πως δεδομένου ότι έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας τον Ολυμπιακό, γνωρίζει την προσπάθεια των αθλητών, των προπονητών αλλά και τις θυσίες των οικογενειών τους για κάνουν οι αθλητές πρωταθλητισμό.
Αναφερόμενος στον Ομοσπονδιακό προπονητή κολύμβησης κ. Νίκο Γέμελο, τόνισε ότι εκτός από ένας εξαιρετικός φίλος, υπήρξε ένας αξιόλογος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, επισημαίνοντας ότι η σπουδαιότητά του ως προπονητής έχει κριθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.

Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε πως ως φορέας ο «Άγιος Κοσμάς» έχει συμβάλλει στις επιτυχίες των αθλητών και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο και στο νέo Διοικητικό Συμβούλιο.

eep logo