ΔΣΠ: Δωρεά φορητού αναπνευστήρα κλειστού κυκλώματος στο Τζάνειο

dsp dorea tzanneio

Υγειονομικό υλικό και αιμοδοσία από τους δικηγόρους του Πειραιά

Την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Σταματογιάννης και οι Αντιπρόεδροι Παναγιώτης Πετρόπουλος και Γιώργος Καραμιζάρης συναντήθηκαν με τη Διοικήτρια του Τζανείου Νοσοκομείου Μαρία Αρβανίτη, τον αναπληρωτή Διοικητή Ηλία Γουζούαση, την κα Ειρήνη Ραλλία διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας, την τομεάρχη κα Καλλιόπη Τρίτζιου, τον χειρουργό κ. Βλαχάκο, τον παιδίατρο κ. Παπανδρέου και τον εκπρόσωπο εργαζομένων Δ.Σ. κ. Συνοδινό και τους παρέδωσαν φορητό αναπνευστήρα κλειστού κυκλώματος για τη ΜΕΘ και υγειονομικό υλικό (χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά) για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID 19.

Ο Πρόεδρος του ΔΣΠ ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσφορά τους και εξέφρασε την διάχυτη εμπιστοσύνη που υπάρχει για την ποιότητα και τις υπηρεσίες που παρέχονται.
Η δωρεά αυτή, σε συνδυασμό με την αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο αρμόδιο τμήμα του νοσοκομείου στις αρχές του μήνα, αποτελεί απόρροια του κοινωνικού χαρακτήρα και της ευαισθησίας κυρίως δικηγόρων, αλλά και δικαστών και γραμματέων, καθώς και τρίτων δωρητών.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά με την πρωτοβουλία του αυτή συμμετέχει στην προσπάθεια προστασίας και ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και εντεύθεν της δημόσιας υγείας, συμπαρατασσόμενος στην ανάγκη έμπρακτης αλληλεγγύης στη διάρκεια της πανδημίας.

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου ευχαρίστησε το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά για τη δωρεά αυτή, που θα συμβάλει ουσιωδώς στην διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.

eep logo