Ο Γ.Μώραλης κήρυξε την εκκίνηση του 52ου ράλλυ Αιγαίου

moralis rally aigaiou

Την εκκίνηση του 52ου Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, κήρυξε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο ιστορικός αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης, ξεκίνησε το Σάννατο 19 ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουλίου. Στο 52ο Ράλλυ Αιγαίου συμμετέχουν κορυφαίοι Ιστιοπλόοι, ενώ συνολικά αγωνίζονται 35 σκάφη.

Ο κ. Μώραλης επιβιβάστηκε στο Ναρκαλιευτικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «Ευνίκη», στον όρμο Φαλήρου όπου και κήρυξε την εκκίνηση του ιστιοπλοϊκού αγώνα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε: «Βρισκόμαστε στο Μικρολίμανο και έχουμε τη χαρά να δώσουμε την εκκίνηση του 52ου Ράλλυ Αιγαίου. Περνάμε ως χώρα μια δύσκολη περίοδο και αναμένεται να περάσουμε εξίσου δύσκολα τα επόμενα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε πρωτοβουλίες, λειτουργίες και θεσμούς που υλοποιούν ευχάριστα γεγονότα και αποτελούν ένα «παράθυρο» στα προβλήματα. Ένας τέτοιος θεσμός πλέον είναι και το Ράλλυ Αιγαίου, η σημαντικότερη διοργάνωση σε αγώνες ανοικτής θαλάσσης. Είναι και ο ΠΟΙΑΘ εδώ, ένας σύλλογος που εδρεύει στον Πειραιά και διοργανώνει το Ράλλυ Αιγαίου. Συμμετέχουν όμορφα σκάφη, με καλούς αθλητές και μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό event. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να διατηρούμε πρωτοβουλίες που μας δίνουν χαμόγελα. Μια από αυτές είναι το 52ο Ράλλυ Αιγαίου».

eep logo