«Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία»

14h dihmerida viologia

Από το Ράλλειο Λύκειο και την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων



Η 14η Διημερίδα Βιολογίας με τίτλο «Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία» συνδιοργανώνεται από το Ράλλειο Λύκειο και την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων.
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαΐου στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ.
Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης είναι: https://diavlos.grnet.gr/event/e1663 και οι ώρες διεξαγωγής της θα είναι 10.00 - 13.00 την Πέμπτη 28/5/2020 και 10.00 – 13.00 την Παρασκευή 29/5/2020.

Η θεματολογία της διημερίδας περιλαμβάνει σύγχρονα ζητήματα της Βιολογίας όπως, η διάγνωση και αντιμετώπιση των γενετικών ασθενειών, ο προγεννητικός έλεγχος, η εξέλιξη στη ζωή μας, η ρύθμιση της έκφραση των γονιδίων και η σχέση του περιβάλλοντος στην επιδημία COVID 19.

Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ερευνητές με σημαντικό έργο στην επιστήμη της Βιολογίας.
Το πρόγραμμα της διημερίδας θα ανακοινωθεί από τον «Δίαυλο» καθώς και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις http://lyk-ralleion.att.sch.gr/index.php/gr/ και www.pev.gr καθώς και στο facebook της ΠΕΒ, όπου και θα αναρτηθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διημερίδα.

Η παρακολούθηση της διημερίδας είναι ελεύθερη για το κοινό.

eep logo