Η Λαϊκή Συσπείρωση Περάματος για τον χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων

laiki syspeirosh peiraia

«Το παλαιό Νεκροταφείο να γίνει χώρος πρασίνου και αναψυχής εδώ και τώρα»

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Περάματος διαμαρτύρεται για την πρόταση της Δημοτικής Αρχής που υποδεικνύει το Παλαιό Νεκροταφείο ως Τοπικό Σταθμό Μεταφόρτωσης για Οικιακά και Ογκώδη απορρίμματα. Συγκεκριμένα, το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Με ένα ακόμα δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 με τη διαδικασία «fast track» - «δια περιφοράς μέσω τηλεφώνου» η δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ) φέρνει δυο συμβάσεις, όπου υποδεικνύουν το Παλαιό Νεκροταφείο ως Τοπικό Σταθμό Μεταφόρτωσης για ΟΙΚΙΑΚΑ και Ογκώδη απορρίμματα. Άλλη μια φορά πιάστηκε η δημοτική αρχή να ψεύδεται αφού στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ισχυρίστηκε ότι το Παλαιό Νεκροταφείο δε θα χρησιμοποιείται για οικιακά απορρίμματα.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Περάματος έχουν ευθύνη για κάθε τι που ψηφίζουν! Σε προηγούμενη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, δημοτικοί σύμβουλοι και παρατάξεις που «συνεργάζονται» με τη δημοτική αρχή, «παρεξηγήθηκαν» από την αποκάλυψη ότι ψήφισαν τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Παλαιό Νεκροταφείο. Μάλιστα απάντησαν ότι δε θα μεταφορτώνονται οικιακά απορρίμματα! Με τις συμβάσεις που φέρνει όμως η δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ) ακόμα και αυτό το ψέμα τελειώνει!
Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους να καταψηφίσουν το θέμα: «Έγκριση ή μη συμβάσεων συνεργασίας του Δήμου Περάματος και του ΕΣΔΝΑ και διάθεση σχετικής πίστωσης 35.000 ευρώ σε βάρος του ΚΑ 20-6277.0002 προϋπολογισμού 2020». Ακόμα και αυτοί που «εξαπατήθηκαν» στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν την ψήφο τους!
Απαιτούμε το Παλαιό Νεκροταφείο να γίνει χώρος πρασίνου και αναψυχής για το λαό ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Απαιτούμε να γίνει ανοικτό Δημοτικό συμβούλιο με θέμα «Άμεση ανάπλαση του Παλαιού Νεκροταφείου σε χώρο πρασίνου και αναψυχής» όπως έχουν ζητήσει σωματεία, μαζικοί φορείς και η Επιτροπή Αγώνα.
Όλοι την Πέμπτη 21 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα στο Τέρμα στη συγκέντρωση – δρώμενο που διοργανώνουν τα Σωματεία, Μαζικοί Φορείς και η Επιτροπή Αγώνα»!

 

eep logo