Τραμ : Κι άλλες αλλαγές και ταλαιπωρία στην Λαμπράκη

tram peiraia erga

Νέες κυκλοφοριακές αλλαγές και αντίστοιχη ταλαιπωρία των οδηγών φέρνουν στη λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη οι εργασίες για την κατασκευή του τραμ.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, από την Τετάρτη 8/7 και μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2016 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση, ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
• Περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη σε τρεις, ελάχιστου πλάτους 2,75 μ. με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος, κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση.
• Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 40 χλμ./ ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση.
• Απαγόρευση της στάσης στάθμευσης επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Pin It