Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων

adespoto sitish

Έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου Πειραιά

Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων χρειάζονται οι δημότες που ταΐζουν τετράποδα στον Δήμο Πειραιά, όπως και σε όλη την επικράτεια. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κ.Ε.Δ.Ε. σε συνεργασία με τους Δήμους όλης της χώρας, στο πλαίσιο των μέτρων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα έχει αναρτηθεί η βεβαίωση στο site του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο https://piraeus.gov.gr/wp-content/uploads/2020/03/vevaiwsh-metakinhshs-sitishs-adespotwn-zwwn.pdf την οποία πρέπει να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν οι δημότες που επιθυμούν να κάνουν χρήση της. Σε αυτήν αναγράφεται η αναφορά του σημείου στο οποίο βρίσκονται τα ζώα, οι ημέρες, καθώς και οι ώρες ταΐσματος, η διάρκεια του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις 3 ώρες.

Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν στο e-mail: perival_prasino@piraeus.gov.gr συμπληρωμένη τη βεβαίωση μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να λάβουν ηλεκτρονικά την εγκεκριμένη βεβαίωση από το τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου, που είναι το αρμόδιο τμήμα του Δήμου για την πιστοποίηση των βεβαιώσεων μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων .

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 213-212-3034 & 3031, 8:00-15:00.

Pin It