Το μεγάλο παιχνίδι Ολυμπιακού - Γουλβς στο Κανάλι Ένα 90,4 FM

kanali1 mikrofono

Με pre game εκπομπή και σχολιασμό

Με φόντο το Γιουρόπα Λιγκ, οι Πειραιώτες υποδέχονται -στις 10 το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαρτίου- τους «Λύκους» της Αγγλίας, με στόχο να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης στα προημιτελικά τη διοργάνωσης και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά θα μεταφέρει στους ακροατές του λεπτό προς λεπτό την σπουδαία αναμέτρηση σε ζωντανή σύνδεση με το άδειο από φιλάθλους Στάδιο Καραϊσκάκη.

Στις 21:10 θα ξεκινήσει η pre game εκπομπή με τον Βαγγέλη Χατζηκώνσταντή, στην οποία θα γίνουν οι πρώτες συνδέσεις το φαληρικό γήπεδο, απ’ όπου ο Λουκάς Θεοφανόπουλος θα μεταφέρει τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και τις συνθέσεις με τις οποίες θα παραταχθούν στο πρώτο ματς της φάσης των «16» της διοργάνωσης. Επίσης στο pre game, ο Μιχάλης Κατσαφάδος θα κάνει την τελευταία ανάλυση της αντιπάλου του Ολυμπιακού και θα μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εξαιτίας του κορονοϊού.

Στις 22:00 το Κάναλι Ενα 90,4 FM θα συνδεθεί εκ νέου απευθείας με το Καραϊσκάκη για τη μετάδοση του σπουδαίου αγώνα, ο οποίος θα μεταδοθεί ταυτόχρονο σε όλο τον κόσμο διαδικτυακώς από την ιστοσελίδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (www.kanaliena.gr).

eep logo