Ο Γιάννης Σπανός στο 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Ρέντη

spanos giannis

Με «Μια Ζωή Γιάννης Σπανός» θα γεμίσει το Ανοιχτό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης (Νάξου και Σταυράκη) την Κυριακή 28 Ιουνίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Ρέντη που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με την B&G Productions.
Ο Γιάννης Σπανός έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Καραφώτη (φωνή), τη Χρυσούλα Στεφανάκη( φωνή), τον Κώστα Τζιαγκούλα (κιθάρα-φωνή), τον Κοσμά Κοκόλη (μπουζούκι- φωνή) , έρχεται να μας ταξιδέψει στα πιο όμορφα μελωδικά μονοπάτια…και να μας χαρίσει όλες του τις επιτυχίες. Ο Γιάννης Σπανός είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες με μοναδικό ταλέντο, πρωτοπορία , ευαισθησία και μελωδικότητα. Η σφραγίδα του στο Νέο Κύμα, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ελληνικού πενταγράμμου. Όλα του τα τραγούδια έγιναν διαχρονικές επιτυχίες μέσα από τις φωνές των Αρλέτα, Κώστα Κάραλη, Καίτη Χωματά, Πόπη Αστεριάδη και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών εκείνης της εποχής.
Το ταλέντο του δεν διοχετεύεται μόνο εκεί αλλά μπαίνει και σε λαϊκά μονοπάτια. Όλες οι μεγάλες λαϊκές φωνές έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του και έχουν γίνει μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες. Απ’τις δημιουργίες του Γιάννη δεν θα μπορούσε να λείπει η ποίηση. Όσα και αν γραφτούν για τη ζωή και το έργο του Γιάννη Σπανού είναι λίγα καθώς μιλάμε για μια αστείρευτη πηγή επιτυχιών!

Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμή εισιτηρίου: 10 € (προπώληση)/ 12 € (ταμείο θεάτρου)
Προπώληση εισιτηρίων:
Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων , 4ος όροφος, τηλ. 2132075342), Δημαρχείο Ρέντη (Μπιχάκη 8, 2ος όροφος, τηλ. 2132004810)
Ημέρες και ώρες προπώλησης: Δευτέρα- Παρασκευή / 08.00- 15.00