Ιπτάμενα φαναράκια στο Ρέντη

fanarakia renth

Τελετή λήξης του 26ου Καρναβαλιού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Υπάρχουν ρολόγια που μιλούν;
Τα Μολυβένια στρατιωτάκια τι γυρεύουν στο βυθό;
Ο θεός Ποσειδώνας κάνει ανακύκλωση;
Μπορούν τα αεροπλάνα να τραγουδήσουν;

Οι απαντήσεις θα δοθούν την Κυριακή 1η Μαρτίου στη μεγάλη παρέλαση στον Αγ.Ι. Ρέντη. Η προσυγκέντρωση των πληρωμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί στην οδό Φλέμινγκ. Περισσότεροι από 6.000 καρναβαλιστές και 18 άρματα θα παρελάσουν φέρνοντας την Άνοιξη και μελωδίες από την Κούβα. Ζωγράφοι και παλέτες, κολοκύθες και νεράιδες, μάγισσες και δελφίνια θα χορέψουν στους ρυθμούς του καρναβαλιού.

Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει γλέντι στην κεντρική πλατεία του Αγ.Ι. Ρέντη. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγοράς του Καταναλωτή, ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος 89.8 διοργανώνει συναυλία με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Συμμετέχουν οι Μορφούλα Ιακωβίδου και Droulias Brothers. Παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Στον ίδιο χώρο ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη έχει φροντίσει να είναι εντυπωσιακή η λήξη του 26ου Καρναβαλιού αφήνοντας χιλιάδες πολύχρωμα φαναράκια να φωτίσουν τον Αττικό ουρανό.

Στη δημοτική ενότητα Νίκαιας το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στην πλατεία Κουμπάκη στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή των τμημάτων της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ-ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ
Οδός Φλέμινγκ
‘Ωρα έναρξης: 11.30 π.μ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΡΕΝΤΗ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΙΑΚΩΒΙΔΗ
Ώρα έναρξης: 7.00 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Πλατεία Κουμπάκη
Γλέντι με ζωντανή μουσική
Ώρα έναρξης: 6.30 μ.μ.

eep logo