Ο Γ.Μώραλης στην εκδήλωση του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου

moralis giannis blue

Στόχος να αναδείχθεί η αρχιτεκτονική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «SALTY», πρώην Ν.Α.Σ., στο Μικρολίμανο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος, λέγοντας πως έχει μια καλή συνεργασία με την Πρόεδρο κα Λαγκαδιανού. Σημείωσε, ότι η πόλη έχει ανάγκη από Συλλόγους που παράγουν έργο, προάγουν τον πολιτισμό και αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος. Υπογράμμισε τέλος, πως η συνεργασία Δήμου Πειραιά και Συνδέσμου Νέου Φαλήρου θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμα πιο παραγωγική.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου κα Αργυρώ Λαγκαδιανού – Κανιούρα, δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου έχει στόχο να αναδείξει την αρχιτεκτονική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Νέου Φαλήρου και να τη μεταδώσει στα νέα παιδιά. Επεσήμανε, ότι με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη υπάρχει στενή συνεργασία και τον ευχαρίστησε γι΄ αυτό, λέγοντας πως είναι από τους λίγους Δημάρχους που ασχολούνται τόσο πολύ με τα θέματα που απασχολούν το Νέο Φάληρο.