Ο Πειραιάς γιορτάζει την Αποκριά!

apokries ksefantoma

Σειρά δωρεάν εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους - Δείτε το Πρόγραμμα 

Με μια σειρά δωρεάν εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, σε δρόμους και σε γειτονιές ξεκινάει η περίοδος της Αποκριάς στον Πειραιά. Με γλέντι την Τσικνοπέμπτη στην αγορά, γιορτές στα Ειδικά Σχολεία της πόλης, μουσική και χορό στις πλατείες, face painting και κατασκευές, συναυλίες για μικρούς και μεγάλους.. και φυσικά το παραδοσιακό γλέντι στα "Κούλουμα της Φρεαττύδας"!

apokries 2020

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης δήλωσε σχετικά:
«Ο Πειραιάς γιορτάζει τη φετινή Αποκριά με μια σειρά δωρεάν εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, όπως πάντα, με σεμνότητα και χωρίς υπερβολές. Κέφι, μουσική και χορός θα «πλημμυρίσουν» το κέντρο και τις γειτονιές, σε μια προσπάθεια να δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να διασκεδάσουν με τις οικογένειές τους στην πόλη μας. Οι Απόκριες είναι άλλωστε μια ευκαιρία για όλους μας να ξεφύγουμε για λίγο από τα προβλήματα και την πίεση της καθημερινότητας.

Για την Τσικνοπέμπτη έχουμε ετοιμάσει ένα παραδοσιακό γλέντι στην αγορά του Πειραιά, με μεζέδες, όπως επιβάλλει η ημέρα, μουσική και χορό, ενώ ξεχωριστές γιορτές θα γίνουν στα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, προκειμένου τα παιδιά να διασκεδάσουν την ημέρα αυτή με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους.

Οι εκδηλώσεις μας θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα με το παραδοσιακό γλέντι στην παραλία της Φρεαττύδας, με μια μοναδική συναυλία από τον ρεμπέτη Μπάμπη Τσέρτο και δωρεάν Σαρακοστιανά εδέσματα, τα οποία για ακόμα μια χρονιά είναι προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις του Δήμου μας. Εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση και καλή Σαρακοστή!»

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων

 

Pin It