Mουσική εκδήλωση από τη Φιλαρμονική του Λιμενικού

limeniko filarminikh

Μουσική εκδήλωση από τη Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και τη Λέσχη του Λ.Σ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ειδικότερα, η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής εκτέλεσε έργα της Πειραιώτισσας μουσικοσυνθέτριας Ελένης Γκαϊτατζή, καθώς και άλλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, που συνοδεύτηκαν από τις εξαίρετες φωνές της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Ιωάννη Θωμόπουλου, του Δημήτριου Σαμαρτζή και του Επικελευστή Λ.Σ. Ιωάννη Ζωϊτάκη.

Τη Φιλαρμονική του Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. διηύθυνε ο Αρχιμουσικός, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ., Κασφίκης Ευάγγελος, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Θοδωρής Δρίτσας, Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γεώργιος Γαβρίλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, Εκπρόσωποι των Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, ο Αρχηγός Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος, ο Α' και Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχοι Λ.Σ. Αθανάσιος Χονδρονάσιος και Νικόλας Πατρινός, ανώτατοι Αξιωματικοί Λ.Σ καθώς και εκπρόσωποι της Ναυτιλιακής Κοινότητας και των Ναυτεργατικών Ενώσεων.

Στο τέλος της μουσικής εκδήλωσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Θοδωρής Δρίτσας, αφού συνεχάρη τη Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής και όλους τους καλλιτέχνες για τις εξαιρετικές τους ερμηνείες, απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχο Λ.Σ., Κασφίκη Ευάγγελο, καθώς και στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην εν λόγω μουσική βραδιά.

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ