Ο Γ.Μώραλης δίπλα στα παιδιά του σωματείου «Αργώ»

moralis argo

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην καλοκαιρινή γιορτή του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ», που πραγματοποιήθηκε χθες στον αύλιο χώρο του Σωματείου.

Τα παιδιά συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας θεατρική παράσταση με θεματολογία από το βιβλίο «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ετήσια γιορτή του Σωματείου «Η Αργώ». Πρόκειται για ένα Σωματείο, το οποίο τιμά την πόλη μας, τους ναυτικούς, τη ναυτοσύνη, τη σχέση του Πειραιά με τη θάλασσα. Έχει μια μεγάλη ιστορία και παράγει σπουδαίο έργο για τα παιδιά τα οποία φιλοξενεί. Η παράσταση που παρακολουθήσαμε ήταν εξαιρετική και τη χαρήκαμε όλοι. Τα παιδιά,

προσέφεραν μια πολύ όμορφη παράσταση, με χαμόγελό, με κίνηση, με θεατρικότητα, με διάθεση. Αξίζουν συγχαρητήρια και στα παιδιά και στη Πρόεδρο του «Αργώ» κα Παπαστελιανού, η οποία κάνει μια εξαιρετική δουλειά. Εκφράζω τον σεβασμό μου και τον θαυμασμό μου για το έργο που παράγει. Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο των περιορισμένων δυνατοτήτων του, θα είναι πάντα στο πλάι τους. Θέλουμε να βοηθήσουμε από την πλευρά μας, ώστε να συνεχίσει το έργο της η «Αργώ» και να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα για τα παιδιά».

Η Πρόεδρος του Σωματείου «Η Αργώ» Δέσποινα Παπαστελιανού, δήλωσε: «Είναι μια εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά παρουσιάζουν ένα σκετς και αισθανόμαστε υπερήφανοι που μπορούν αυτά τα παιδιά να γίνουν πρωταγωνιστές σε μια θεατρική παράσταση. Ήταν μια πάρα πολύ
δύσκολη χρονιά, όμως με εσάς όλους στο πλευρό μας, και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έχει κάνει πολλά για τα παιδιά μας, αλλά και με τη βοήθεια των δωρητών, σταθήκαμε ξανά στα πόδια μας».

eep logo