Βράβευση των βετεράνων του Ολυμπιακού από τον Γιάννη Μώραλη

dp veteranoi olympiakou

Για την αγωνιστική προσφορά και για τα εκατοντάδες φιλανθρωπικά παιχνίδια τους

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης απένειμε τιμητικά μετάλλια στους Βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την αγωνιστική προσφορά τους και για τα εκατοντάδες παιχνίδια φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα που διοργανώνουν όλα αυτά τα χρόνια, σε μια συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μώραλης προσέφερε επίσης στον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Γιώργο Δαρίβα μια μικρογραφία αρχαίας τριήρους, προκειμένου να κοσμεί τα γραφεία του Συνδέσμου.

dp moralis veteranoi olympiakou

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του που υποδέχθηκε όλες τις δόξες του Ολυμπιακού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι γνωρίζει τον Σύνδεσμο Βετεράνων, εδώ και 25 χρόνια που ξεκίνησε να εργάζεται στον Ολυμπιακό, με τον οποίο από κοινού διοργάνωναν παιχνίδια κοινωνικής προσφοράς, καθώς και μεγάλες εκδηλώσεις.
Ο Δήμαρχος Πειραιά πρότεινε στα μέλη του Συνδέσμου να διοργανώσουν με τον Δήμο Πειραιά φιλανθρωπικές δράσεις, όπως φιλικά παιχνίδια για άτομα, συλλόγους και ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Πρόσθεσε επίσης, ότι θα μπορούσε να γίνει και μια αποστολή των Βετεράνων σε μια από τις αδελφοποιημένες πόλεις με τον Πειραιά, προκειμένου να παίξουν ένα παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό, εκπροσωπώντας όχι μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και την πόλη του Πειραιά.
Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε επίσης, στην πρόσφατη απώλεια του Ηλία Ρωσσίδη, τονίζοντας πόσο μεγάλος αθλητής, ποδοσφαιριστής και άνθρωπος υπήρξε.
Ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε στη συνέχεια τη στενή σχέση του Ολυμπιακού με τον Δήμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα μας με όλες του τις μορφές, είτε με τους Βετεράνους είτε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είτε με τον Ερασιτέχνη. Όλος ο Ολυμπιακός είναι στο πλάι της Δημοτικής Αρχής στηρίζοντας την πόλη μας, ανιδιοτελώς».
Επεσήμανε επιπλέον, ότι θεωρεί σημαντική τη συνεργασία Δήμου και Ολυμπιακού και αναφέρθηκε σε παραδείγματα όπου ομάδες είναι πρεσβευτές πόλεων στο εξωτερικό. Τέλος, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός «καλλιεργεί» 20 ολυμπιακά αθλήματα και σημείωσε ότι αυτό που ενδιαφέρει τη Δημοτική Αρχή είναι να υπάρχουν σύλλογοι που παράγουν αθλητισμό.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας, στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι ο Δήμαρχος Πειραιά με την εκδήλωση «αγκαλιάζει», για μια ακόμη φορά, τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, όπως και εκείνοι τον έχουν «αγκαλιάσει» για πολλά χρόνια. Επίσης, ανέφερε ότι ο κ. Μώραλης από το 1994 βρίσκεται κοντά στον Σύνδεσμο των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και τους έχει στηρίξει σημαντικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Αβραμίδης, οι Αντιδήμαρχοι κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και κ. Γρηγόρης Καψοκόλης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Νίκος Γαβαλάς.

 

eep logo