Καλοκαιρινή γιορτή του «Καλού Ποιμένα»

kalos poimenas bazaar

0 Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην καλοκαιρινή γιορτή της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα Καμίνια.

Τα παιδιά παρουσίασαν θεατρική παράσταση, τραγούδησαν, ενώ έκαναν γυμναστικές επιδείξεις. Στον αύλιο χώρο του «Καλού Ποιμένα» λειτουργούσε bazaar, όπου ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να συμβάλλει στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων που εδρεύει στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε σήμερα στον «Καλό Ποιμένα» για να παρακολουθήσουμε τη γιορτή των παιδιών. Είναι από τις ευχάριστες στιγμές ενός Δημάρχου, μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει η χώρα και ο Δήμος, να ερχόμαστε σε τέτοιου είδους γιορτές, με χαρά, με χαμόγελο για τα παιδιά. Στο πλαίσιο των περιορισμένων δυνατοτήτων του, ο Δήμος Πειραιά και η νέα Δημοτική Αρχή έχει συμβάλλει έτσι ώστε να λειτουργεί καλύτερα για τα παιδιά η συγκεκριμένη δομή.
Ο Δήμος έχει πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα, η χώρα έχει εξαιρετικά μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, αλλά το να βλέπεις παιδιά να χαμογελούν είναι το σημαντικότερο, γιατί χαμογελάμε και εμείς. Θα είμαστε παρόντες και εγώ και το Δημοτικό Συμβούλιο, για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ πολύ».

Η Διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμένας» Αγγελική Κουζούμη, δήλωσε:
«Η σημερινή γιορτή είναι η τελευταία της σχολικής μας χρονιάς, τα παιδιά μας πηγαίνουν στην επόμενη τάξη και θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το γεγονός με όλο τον κόσμο. Η προσφορά από τον κόσμο είναι πολύ σημαντική, από την μικρομεσαία τάξη, από τους ανθρώπους της πόλης, από τον Δήμαρχο, την Εκκλησία. Μας αγαπούν και αγαπούν πολύ τα παιδιά».

Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά έδωσαν το παρών η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας (Περιβάλλοντος και Πρασίνου) και Ανδρέας Βεντούρης (Πληροφορικής, Διαφάνειας, Διαδικτυακής Πύλης και Επικοινωνίας)

eep logo