Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τη «Διδακτική Αλληλεγγύη» της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

dp koinoniki allhleggyh 1223

Ευχές και δώρα σε μαθητές και καθηγητές

Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες για τους εθελοντές καθηγητές και τους μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Διδακτική Αλληλεγγύη» της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.
Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας προσέφερε εκ μέρους του Δ.Σ. της ΚΟ.Δ.Ε.Π. δώρα στους μαθητές, καθώς και στους 28 εθελοντές καθηγητές για την ανιδιοτελή τους συνεισφορά στο πρόγραμμα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δώρα και στους 20 απόφοιτους του προγράμματος, οι οποίοι εισήχθησαν το 2019 σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

dp koinoki allhleggyh 1225

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, στον χαιρετισμό του τόνισε:
«Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος για το πρόγραμμα «Διδακτική Αλληλεγγύη» της ΚΟ.Δ.Ε.Π., καθώς αποτελεί πρότυπο και για άλλους δήμους της πατρίδας μας. Είναι σημαντικό που μέσα από αυτή την κοινωνική δράση βοηθάμε τα παιδιά της πόλης μας και τις οικογένειές τους να διεκδικήσουν τα όνειρά τους. Ένας λόγος παραπάνω που νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος είναι ότι το πρόγραμμα υλοποιείται με τη βοήθεια εθελοντών καθηγητών και όταν η κοινωνική ευαισθησία συναντά τον εθελοντισμό, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι πάντα υπέροχο.
Με αυτή τη γιορτή εγώ, αλλά και όλο το Δ.Σ. της ΚΟ.Δ.Ε.Π., πέρα από τις ευχές μας θέλουμε να σας πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και ένα μεγάλο μπράβο, γιατί μας κάνετε όλους εδώ στον Πειραιά να είμαστε πολύ περήφανοι. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία»!

eep logo