«Το Αστερόπαιδο» από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού

asteropaido


Στις «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου- Με ελεύθερη είσοδο

Την αγαπημένη παιδική παράσταση «Το Αστερόπαιδο» του Όσκαρ Ουάιλντ ανεβάζει για δεύτερη χρονιά και για τρεις παραστάσεις, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης.

Παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση με ελεύθερη είσοδο την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, το Σάββατο 7 και 14 Δεκεμβρίου. Ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων 12 το μεσημέρι.

Λίγα λόγια για το έργο

Μια κρύα νύχτα ένα αστέρι πέφτει σ΄ ένα μικρό χωριό. Ένας ξυλοκόπος στη θέση του αστεριού που έπεσε βρίσκει ένα μωρό τυλιγμένο με χρυσό μανδύα. Αν και φτωχός το παίρνει κοντά του και το μεγαλώνει μαζί με τα δικά του παιδιά με αγάπη και τρυφερότητα. Όσο μεγαλώνει, τόσο γίνεται και πιο όμορφο. Όλο το χωριό θαυμάζει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του. Όμως, όσο ομορφαίνει, τόσο γίνεται πιο σκληρόκαρδο. Η εμφάνιση και η καταγωγή του το κάνουν εγωιστή.
"Είμαι παιδί των αστεριών, έχω μεγάλη χάρη" περηφανεύεται και συμπεριφέρεται άσχημα στους αδύναμους, ακόμα και στα ζώα. Η εμφάνιση της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα του το μεταμορφώνει. Μέσα από μια ακραία περιπέτεια, το πανέμορφο αλλά δύστροπο παιδί ανακαλύπτει την εσωτερική ομορφιά και τη χαρά που βρίσκεται στην καρδιά.
Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, για όλους εκείνους που αναζητούν την πραγματική ομορφιά, που κάνει τον κόσμο πιο φωτεινό για όλους μας!

Σκηνοθεσία- διδασκαλία ομάδας: Μπάμπης Κλαλιώτης.

Παίζουν: Βασιλειάδου Βάσω, Βούτση Παναγιώτα, Γαζούλη Βαρβάρα, Δημησιάνου Μαρία, Ζιώγου Μαίρη, Καμπούρης Μανώλης, Κατσέλη Άρτεμις, Μαργούνης Σταμάτης, Μοτσιοπούλου Γιάννα, Νικολαϊδου Έλενα, Παϊτάρη Αγγελική, Παναγιωτίδης Νίκος, Πετράκου Κική, Σπηλιόπουλος Γιώργος, Φενερλής Χρήστος, Χατζή Αθηνά, Χουρσανίδου Δέσποινα, Νταλιάνη Αριάδνη.

 

eep logo