Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού των πλατειών!

katharismos plateion 1

Από μεικτά συνεργεία του Δήμου Πειραιά

Στο πλαίσιο της επιχείρησης καθαρισμού και εξωραϊσμού των πλατειών της πόλης, μεικτό συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου, προχώρησε σήμερα σε μια σειρά εργασιών, στο πάρκο επί της Γρηγορίου Λαμπράκη και Σωτήρος Διός στο Πασαλιμάνι, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Ρέππα.

katharismos plateion 2

Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία καθάρισαν και έπλυναν την πλατεία, κλάδεψαν τα δέντρα, περιποιήθηκαν το πράσινο, έβαψαν τους στύλους φωτισμού, καθάρισαν από γκράφιτι και έπλυναν το άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, αφαίρεσαν κολλημένες αφίσες από τα πίλαρς και τοποθέτησαν νέα παγκάκια.

katharismos plateion 3

Ο Aντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι ο Δήμος Πειραιά έχει ξεκινήσει τους καθαρισμούς σε διάφορα σημεία της πόλης. Ο κ. Ρέππας πρόσθεσε ότι ο Δήμος δοκιμάζει κάποια καινούργια συστήματα καθαρισμού, με αμμοβολή για να καθαρίζει τα γκράφιτι και υδροβολής με ατμό για να αφαιρεί τις αφίσες, αλλά και για να καθαρίζει μάρμαρα και πλακάκια. Δήλωσε, τέλος, ότι παρόμοιες παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις πλατείες της πόλης.

katharismos plateion 5

 

eep logo