«Άνοιγμα» του Καναλιού Ένα στα Επιμελητήρια και τους φορείς του Πειραιά

kanali1 mikrofono

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος ανέλυσε τους στόχους του στην Διοίκηση του Β.Ε.Π.

Αποφασισμένος να «ανοίξει» το Δημοτικό Ραδιοσταθμό του Πειραιά «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4» στους επαγγελματικούς φορείς της πόλης και να επιδιώξει τη συνεργασία τους σε κάθε επίπεδο είναι ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος.

Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Δευτέρας παρέστη στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κατόπιν προσκλήσεως του Πρόεδρου του Ανδριανού Μιχάλαρου και ανέλυσε το πλαίσιο της συνεργασίας που οραματίζεται και προσδοκά. Συγκεκριμένα είπε ότι το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 είναι η φωνή του κάθε Πειραιώτη και κατά συνέπεια του κάθε επαγγελματία, βιοτέχνη ή μικρομεσαίου επιχειρηματία. Για το λόγο αυτό ζήτησε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τα μέλη του Δ.Σ. – ένα εκ των οποίων που είναι και Γ. Γραμματέας του Β.Ε.Π. ο Θόδωρος Ματθιουδάκης είναι και μέλος του Δ.Σ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά- να υπάρξει κατ’ αρχάς συνεργασία επικοινωνίας, δηλαδή οι αναρτήσεις του Καναλιού Ένα να επικοινωνούνται μέσω του Επιμελητηρίου στα 15000 μέλη του και στη συνέχεια να γίνουν κοινές εκδηλώσεις, δραστηριότητες κλπ.

Ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π. Ανδριανός Μιχάλαρος αφού ευχαρίστησε τον κ. Τζεφεράκο για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του, είπε ότι είναι σύμφωνος σε κάθε ιδέα συνεργασίας και κοινής δράσης με το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4, ενώ υπογράμμισε ότι τα τελευταία χρόνια έχει σμιλευτεί μια δυνατή σχέση ανάμεσα στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 και στο Β.Ε.Π. καθώς όλες οι δραστηριότητες του τελευταίου προβάλλονται σε ειδικές εκπομπές στις οποίες είτε είναι ο ίδιος καλεσμένος είτε αρμόδια στελέχη των βιοτεχνών του Πειραιά. Ξεκαθάρισε επίσης, ότι επιθυμεί και ο ίδιος την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων με το Δημοτικό Ραδιοσταθμό της πόλης σε όλα τα επίπεδα και τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη αυτής της προοπτικής.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4» μετά την απαλλαγή του από τα οικονομικά και δικαστικά προβλήματα του παρελθόντος, από την προηγούμενη Διοίκηση, τώρα βρίσκεται στη φάση της επανεκκίνησης προκειμένου να αποκτήσει και πάλι τη δεσπόζουσα θέση που είχε στα ερτζιανά από την εποχή που ιδρύθηκε πριν από τριάντα και πλέον χρόνια. Τώρα όμως με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ έχει μπει στο χώρο της ηλεκτρονικής πληροφόρησης με τη δημιουργία ιστοσελίδας ενώ ετοιμάζεται για δυναμική είσοδο και στο χώρο της web tv.
Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο νέος Πρόεδρος Αλέξανδρος Τζεφεράκος στόχος του Καναλιού Ένα 90,4 είναι να γίνει ένα μητροπολιτικό ραδιόφωνο, να καλύπτει όλους τους δήμους του Πειραιά αλλά και να ακούγεται με ευχαρίστηση από τους ακροατές σε όσα σημεία φτάνει το σήμα του. Υπό την έννοια αυτή έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για τη βελτίωση των υποδομών του, την ποιοτική ενίσχυση του ήχου του και φυσικά την αναβάθμιση του προγράμματός του στη βάση της ενημέρωσης πρώτα απ’ όλα επί των θεμάτων που απασχολούν την ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά, την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο και τέλος την ποιοτική αναβάθμιση των ψυχαγωγικών και μουσικών εκπομπών στη βάση πάντα των περιθωρίων που του επιτρέπει ο νόμος.

Μια περιληπτική εικόνα των στόχων που έχει για το Δημοτικό Ραδιόφωνο έδωσε εχθές στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο οποίος προγραμματίζει επαφές και με τα Προεδρεία των υπόλοιπων Επιμελητηρίων, φορέων και μεγάλων συλλόγων της πόλης.
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. μετείχε επίσης και το μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π. Δημήτρης Φωτινιάς.

eep logo