Παραδίδεται στην κυκλοφορία η πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό

korydallos plateia eleftherias

Προγραμματισμός Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Στην κυκλοφορία παραδίδεται, τις επόμενες μέρες η πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Η πλατεία παρέμενε κλειστή για την κυκλοφορία των ΙΧ και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, λόγω των έργων διαμόρφωσης ενόψει της λειτουργίας του Σταθμού Μετρό.

korydallos plateia eleftherias2

Με την παράδοση στην κυκλοφορία μπαίνουν στην τελική ευθεία και οι εργασίες στο εσωτερικό της πλατείας, καθώς και η λειτουργία του Μετρό, ενός έργου πνοής, που θα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες κατοίκους, επιχειρήσεις και επισκέπτες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της πόλης και αναδεικνύοντας την σε πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή.

korydallos plateia eleftherias3

Στο πλαίσιο της παράδοσης της κυκλοφορίας και εν όψει των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που προγραμματίζονται στην πόλη, ο Δήμος Κορυδαλλού προσκαλεί όλους όσοι διατηρούν εμπορικά και άλλα καταστήματα να προσέλθουν την Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:30 στο ισόγειο Δημαρχείου Κορυδαλλού (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) για να συζητήσουν διάφορες προτάσεις και ιδέες, που θα ενισχύσουν την αγοραστική κίνηση των καταστημάτων και θα αναβαθμίσουν την εικόνα της πόλης μας.

 

Pin It

deforestation