Προσπάθεια για βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά του Πειραιά

moralis 111119 2

Αυτοψία του Γιάννη Μώραλη και στις πέντε δημοτικές κοινότητες

Η προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας στον Πειραιά συνεχίζεται καθημερινά. Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έκανε τη Δευτέρα το πρωί αυτοψία και στις πέντε δημοτικές κοινότητες και με ικανοποίηση διαπίστωσε ότι η καθαριότητα έχει βελτιωθεί.

Σε ανάρτησή του στο facebook σημείωσε: "Οι κάδοι ήταν άδειοι και σε αρκετές περιπτώσεις πλυμένοι, πλένονταν πεζοδρόμια και οι οδοκαθαριστές του Δήμου έκαναν τη δουλειά τους.

peiraias kathariothta kladia

Συνεργεία από τη Διεύθυνση Πρασίνου συνεχίζουν την καθημερινή προσπάθεια να βελτιώσουν τους - έστω και λίγους - χώρους πρασίνου που διαθέτουμε και συνεργεία της διεύθυνσης ηλεκτροφωτισμού στολίζουν την πόλη εν όψει Χριστουγέννων.

peiraias christougenniatika fota

Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα σε διάφορα σημεία, όπως στο Θεμιστόκλειο στάδιο, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί ανακαινισμένο σε λίγες ημέρες στους Πειραιώτες.

moralis 111119 1

Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε ή ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα. Σημασία έχει όμως ότι καταβάλλουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια και για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω και τους αιρετούς πολιτικούς προϊσταμένους, αλλά και το προσωπικό του Δήμου. Αν όλοι μας επιμείνουμε και εργαστούμε σκληρά και με υπευθυνότητα, κάθε μέρα η πόλη μας θα είναι και καλύτερη, όπως την επιθυμούμε".

eep logo