Ενίσχυση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

koinoniko frontistirio 3

Από τον Δήμο Κορυδαλλού

Ο Δήμος Κορυδαλλού εξελίσσει και ενδυναμώνει το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, έχοντας ως άμεση προτεραιότητα τη στήριξη των μαθητών και μαθητριών, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν, για οικονομικούς λόγους, να τους παρέχουν πρόσθετη διδακτική στήριξη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, "Στόχος είναι να προσφέρουμε σε όσους χρειάζονται φροντιστηριακή υποστήριξη, με απόλυτη όμως διακριτικότητα και εξασφαλίζοντας ότι κανείς μαθητής δεν θα νιώθει μειονεκτικά έναντι των υπολοίπων συμμαθητών του.
Στο πλαίσιο αυτό και μετά από το κάλεσμα του Δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά, οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων της πόλης, τους οποίους και ευχαριστούμε, προσφέρουν έναν αριθμό υποτροφιών κοινωνικού χαρακτήρα με πλήρη κάλυψη διδάκτρων".

Δεκτοί θα γίνονται μαθητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, σύμφωνα με τα κριτήρια που πάντα θέτουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και με προτεραιότητα έως τη συμπλήρωση των θέσεων που έχουν διατεθεί.

Επίσης, τονίζεται ότι η επιλογή φροντιστηρίου θα γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια και θα υπάρχει αυστηρό πλαίσιο απουσιών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα συμμετέχουν μαθητές που έχουν πραγματική ανάγκη.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο τηλ. 210-4990410, email enimerosi@korydallos.gr.

Pin It

eep logo