“Never on Sunday” με τη Μελίνα

melina xoreuei

Πάρτυ στην οδό Λουδοβίκου

Με έμπνευση τη μούσα του Πειραιά, Μελίνα Μερκούρη, το νυχτερινό street party “NEVER ON SUNDAY” ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ, που θα πραγματοποιηθεί επί της οδού Λουδοβίκου την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.
Τελευταία ημέρα του εορτασμού της πόλης του Πειραιά για τη διοργάνωση «Ημέρες Θάλασσας», όπου και τιμάται από την πόλη που αγαπήθηκε και αγάπησε, από την πόλη που εκπροσώπησε στις ταινίες και στα τραγούδια της όσο καμία άλλη, η Μούσα του Ζύλ Ντασέν και του Πειραιά, η εμβληματική Μελίνα Μερκούρη.

Σε αυτό το street party μουσικό φόρο τιμής στη Μελίνα, που πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, θα αποδώσουν με τη συμμετοχή τους ταλαντούχοι Djs & MCs από τον Πειραιά και την Αθήνα.
Πρόκειται για τους:

✿ Blend Mishkin

✿ Lab XP (ODIOLAB)

A@H20 aka Trelandjas Mixer

✿ Tiny Jackal aka The Black Mamba

✿ Λάγνης ΝΤΠ & special guests,

Οι Djs & MCs θα εναλλάσσονται πίσω από τα decks και θα αποδίδουν με τις επιλογές τους το θέμα του βραδιάς: “Never on Sunday – Street Party με την Μελίνα”.

Η οδός Λουδοβίκου, λοιπόν, την Κυριακή 31 Μαΐου, από τις 22:00 ως και μετά θα γεμίσει ηχητικά κύματα Dub, Funk, Soul, Ethnik, Trip Hop & Hip Hop, μπλεγμένα με μπουζούκι, μπαγλαμά, τζουρά και τη φωνής της Μελίνας.

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη.

Το πάρτι ξεκινά στις 22:00.

eep logo