Χρ.Μπουτσικάκης: Επίσκεψη στον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος

boutsikakis vouli

Ενημέρωση για το έργο του φορέα - Ιδιαίτερη αναφορά στο «Μουσείο Αφής»

Τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς & Νήσων, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, επισκέφθηκε τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος.

Κατά την επίσκεψή του ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα, κ. Εμμανουήλ Μπασιά, την Αντιπρόεδρο, κα. Γεωργία Ρουκουτάκη, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Χρήστο Κορομηλά και την Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας, κα. Γεωργία Μήλα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Μπουτσικάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη μοναδικότητα του έργου του φορέα και τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν όλους τους ενήλικους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα όρασης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο «Μουσείο Αφής» που δημιούργησε ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος και το οποίο αποτελεί σήμερα 1 από τα μόλις 5 μουσεία παγκοσμίως στο είδος του.

Ο Βουλευτής συνεχάρη τους ανθρώπους φορέα για την πλούσια και πολλαπλά ωφέλιμη δράσης τους, υπογράμμισε την ανάγκη διασφάλισης και συνέχειας των υπηρεσιών και των μοναδικών Παραγωγικών του Εργαστηρίων και δεσμεύθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

 

eep logo