Έκθεση ζωγραφικής της Λίτσας Κασούμη

mpafouni egkainia

Στο νεοκλασσικό κτίριο της Κανθάρου

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κας Λίτσας Κασούμη με τίτλο: «Τα Λιμάνια μου» στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Κανθάρου, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015».

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αιρετοί της πόλης, φιλότεχνοι και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική έκθεση σε μια σημαντική πόλη όπως είναι ο Πειραιάς. Πιστεύω ότι αξίζει όλοι οι πειραιώτες και όχι μόνο, να έρθουν στο νεοκλασικό της Κανθάρου και να την επισκεφθούν. Τους καλώ επίσης να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 Μαΐου στον Πειραιά. Ο εορτασμός της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας», δίνει την ευκαιρία να αναδειχθεί ο πολιτισμός μας, η ιστορία μας, η σχέση μας με τη θάλασσα και το λιμάνι. Η σχέση μας με τη ναυτοσύνη και τη ναυτιλία. Λιμάνι και πόλη πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Χωρίς διαχωρισμούς, με κοινή πορεία. Το λιμάνι να λειτουργεί για τη πόλη και η πόλη για το λιμάνι».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουνίου 2015.

Ώρες λειτουργίας : 10:00- 13:00 και 18:00-21:00.