Συνάντηση Μώραλη – Αντωνάκου για τα έργα που «τρέχουν» στον Πειραιά

antonakou moralis 170919

Στενή συνεργασία για να δρομολογηθούν λύσεις

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου στην Αντιπεριφέρεια και συζήτησαν για τα υπό εξέλιξη έργα στον Πειραιά, αλλά και για τα έργα που δρομολογούνται στην πόλη το επόμενο διάστημα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης: 
«Είχαμε μια πρώτη συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ήρθαμε στα νέα γραφεία της Αντιπεριφέρειας και της ευχηθήκαμε και από κοντά καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Συζητήσαμε για όλα τα έργα τα οποία «τρέχουν» στον Δήμο Πειραιά, για όσα βρίσκονται σε εξέλιξη και για τα έργα που προγραμματίζουμε. Είχαμε μια γόνιμη συνεργασία, η οποία αν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ωφελήσει το έργο της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Πειραιά. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο με χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια για συγκεκριμένα έργα τα οποία το τελευταίο τρίμηνο είχαν σταματήσει, αλλά δόθηκαν άμεσα οι λύσεις από την νέα Αντιπεριφερειάρχη και τα έργα στον Δήμο Πειραιά θα προχωρήσουν γρήγορα. Είναι βέβαιο ότι τα επόμενα χρόνια η σχέση Περιφέρειας-Δήμου θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η οποία ήταν ήδη πολύ καλή και με την προηγούμενη διοίκηση με τον κ. Γιώργο Γαβρίλη».

Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου:
«Πραγματοποιήθηκε η πρώτη όχι μόνο εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες οι προγραμματισμένες συναντήσεις με όλους τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Πιστεύω πως η διάθεση συνεργασίας δεν θα λείψει από κανέναν μας, εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με τους Δήμους. Όπως είπε και ο κ. Δήμαρχος υπήρχαν καθυστερήσεις σε ορισμένα έργα και ήδη ως νέα διοίκηση έχουμε δρομολογήσει τις λύσεις. Στόχος μας είναι η συνεργασία και αυτές οι συναντήσεις θα γίνονται συχνά καθώς είναι πολύ σημαντικό οι Δήμαρχοι που έχουν την άμεση επαφή με τους πολίτες να μας μεταφέρουν τα αιτήματα και τις ανάγκες τους. Στον Πειραιά υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία εξελίσσονται και αφορούν όλη τη χώρα, είτε είναι το master plan του ΟΛΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη, είτε με μεγάλα έργα τα οποία θα δρομολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα».

eep logo