Ο "Πειραιάς για Όλους" στα όργανα του δήμου

peiraias gia olous

Eκπροσώπηση της δημοτικής παράταξης στα όργανα του Δήμου Πειραιά

Προγραμματική αντιπολίτευση θα κάνει στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, η παράταξη «Πειραιάς για Όλους», όπως τόνισε ο επικεφαλής της Νίκος Μπελαβίλας κατά τις δημαιρεσίες την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά εκλέχθηκε η δημοτική σύμβουλος του Πειραιάς για Όλους Ευαγγελία Αποστόλου – Δρίτσα μετά από πρόταση της παράταξης.

Στην Οικονομική Επιτροπή τακτικό μέλος εκλέχθηκαν τακτικό μέλος ο Δημήτρης Γκερλές και αναπληρωματικοί οι Παναγιώτης Αναστασάκος και Παναγιώτης Βουτυράκος.

Ο Νίκος Μπελαβίλας επέλεξε να εκπροσωπήσει ο ίδιος τον «Πειραιάς για Όλους» στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την σημασία που η παράταξη δίνει στα ζητήματα περιβάλλοντος, πολεοδομίας και χωροταξίας. Αναπληρωματικά μέλη είναι η Ευαγγελία Αποστόλου – Δρίτσα και η Σταυρούλα Μελά.

Στην τοποθέτησή του ο Νίκος Μπελαβίλας τόνισε ότι ο «Πειραιάς για Όλους» πήρε εντολή εκπροσώπησης από τον πειραϊκό λαό μέσω ενός θεσμικού πλαισίου το οποίο άλλαξε το επόμενο κιόλας πρωί. «Είναι ένα πολύ σοβαρό ατόπημα στη λειτουργία της Δημοκρατίας. Θα προσπαθήσουμε να ξαναδώσουμε στα κοινοτικά συμβούλια τις αρμοδιότητες τους όπως και στο δημοτικό συμβούλιο των επιτροπών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ήδη έχουν «στηθεί» οι ομάδες με τους υπεύθυνους για κάθε τομέα, σημείωσε ο Νίκος Μπελαβίλας περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η παράταξη.

 

Pin It