Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Γιάννη Μελά στον Πειραιά

melas proeklogiko 3

Περισσότερα από 1.500 άτομα βρέθηκαν στην αίθουσα του V’ammos στο Στ.Γ.Καραϊσκάκη

Στην κατάμεστη αίθουσα του V'ammos στο Στ. Γ.Καραϊσκάκη, με περισσότερα από 1.500 άτομα, ο αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων με την ΝΔ, Γιάννης Μελάς, πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική ομιλία ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Μια εντυπωσιακή εκδήλωση με παλμό και ενθουσιαμό, στέλνοντας σαφές μήνυμα υπεροχής και νίκης. Η εκδήλωση του Γιάννη Μελά, έγινε παρουσία τόσο του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη όσο και του ηγέτη του Ολυμπιακού και πρώτου δημοτικού συμβούλου Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη.

melas omilia

Ο Γιάννης Μελάς, κατά την σύντομη παρέμβασή του, ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επεσήμανε πως οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι κρίσιμες για την πατρίδα μας και δεν πρέπει καμία ψήφος να πάει χαμένη, ενώ έθεσε ως στόχο του την περαιτέρω ανάπτυξη τόσο της πόλης του Πειραιά όσο και των νησιών που περιλαμβάνονται στην εκλογική περιφέρεια της Α' Πειραιά και Νήσων.Ζήτησε την εμπιστοσύνη των Πειραιωτών, για να συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, από το ελληνικό κοινοβούλιο. Επίσης, έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της δημαρχιακής θητείας του Γιάννη Μώραλη, τον οποίον και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αυτά τα 5 χρόνια, αναθέτοντας του την αντιδημαρχία προσόδων και εμπορίου.

melas patir

Ειδική αναφορά ο Γιάννης Μελάς, έκανε στον ηγέτη του Ολυμπιακού και πρώτο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την πολύπλευρη και πολυσήμαντη συνεισφορά του στην πόλη του Πειραιά και στο γεγονός πως κατέστησε τον Πειραιά Νικητή. Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, ευχαρίστησε την οικογένειά του, τον πατέρα του Παναγιώτη Μελά, την μητέρα του και τον αδερφό του για τα εφόδια και την στήριξη που του έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε στιγμή της ζωής του.

melas marinakis

Χαιρετισμό απηύθηνε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού και πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάννη Μελά, επισημαίνοντας πως είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη του Πειραιά, όπως έκανε και τόσα χρόνια από την θέση του αντιδημάρχου Πειραιά. Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες, οι οποίοι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον "Πειραιά Νικητή" και τον Γιάννη Μώραλη για την διοίκηση του Δήμου Πειραιά.

melas proeklogiko 1

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, η εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού Ειρήνη Νταϊφά, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά και εντεταλμένος σύμβουλος για την εποπτεία της διεύθυνσης υγείας, Χρήστος Αγραπίδης,η αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθηνά - Γλύκα Χαρβαλάκου, η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν και πρώτη περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη, Σταυρούλα Αντωνάκου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος με αρμοδιότητα τα ευρωπαϊκά θέματα Αλέξανδρος Τζεφεράκος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος με αρμοδιότητα τους παιδικούς σταθμούς Χάρις Ζηλάκου, ο αντιδήμαρχος οδοποιΐας Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο αντιδήμαρχος δόμησης Κυριάκος Σιγαλάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Παναγιώτης Ρέππας, ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Αντώνης Νικοπολίδης η δημοτική σύμβουλος Πειραιά και υποψήφια βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων με την ΝΔ, Νόνη Δούνια,ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α' Πειραιά και Νήσων και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο νεοκλογείς δημοτικός σύμβυλος Πειραιά Τάσος Μαρκαριάν, η νέα δημοτική σύμβουλος Γερασιμούλα - Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο υποψήφιος βουλευτής στην Β' Πειραιά με την ΝΔ, Γιώργος Βρεττάκος, η πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά Σίσσυ Αλιγιζάκη, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νικόλαος Πλατανησιώτης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νικόλαος Μανεσιώτης.

 

eep logo