24ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

nikaia festival mathitikis dhmiourgias

Κουκλοθέατρο, μουσικά παραμύθια, συναυλίες, χορευτικές παραστάσεις , θεατρικά δρώμενα και εκθέσεις εικαστικών περιλαμβάνει το 24ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που συνδιοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας- Ρέντη από τις 22 Μαϊου έως τις 20 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, στο Κατράκειο και στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφερόμενος στο φεστιβάλ επισημαίνει :

«Στον κύκλο των εκδηλώσεων του 24ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια, το ταλέντο, τις δεξιοτεχνίες και την φαντασία των μαθητών μας σε όλο το φάσμα των τεχνών. Φέτος το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο Παιδί. Στα παιδιά όλου του κόσμου. Θέλουμε η νέα γενιά της πόλης μας να είναι εξοικειωμένη με την περιπέτεια της Τέχνης και της Γνώσης. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίζουμε να είμαστε αρωγοί σε τέτοιες δράσεις εκφραστικής δημιουργίας γιατί «...αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα!»».

Παράλληλα από τις 19 έως τις 28 Ιουνίου το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας θα φιλοξενήσει μουσικές και χορευτικές παραστάσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλλιτεχνικές Δημιουργίες» των τμημάτων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου.

Είσοδος ελεύθερη.

Δειτε εδώ αναλυτικά το Πρόγραμμα των Εδηλώσεων

 

eep logo