Κ.Κατσαφάδος: Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη!

katsafados kythira 1

Περιοδεία στα Κύθηρα του υποψηφίου βουλευτή με τη ΝΔ στην Α΄Πειραιώς και Νήσων

"Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη, τη νίκη του φωτός επί του σκοταδιού, που έφερε στον τόπο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Πάμε μπροστά με σχέδιο και με πρόγραμμα για όλους τους Έλληνες".
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κατσαφάδος, υπ. βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιώς και νήσων, σε περιοδεία του στα Κύθηρα.
Ο κ. Κατσαφάδος επισήμανε, ότι οι πολίτες θα κληθούν την Κυριακή 7 Ιουλίου όχι απλώς να καταψηφίσουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να επιλέξουν την κυβέρνηση της ΝΔ και το πρόγραμμα ισχυρής ανάπτυξης που καταθέτει. Ο κ. Κατσαφάδος ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να κάνει απολύσεις και δεν πρόκειται να κόψει οικογενειακά, στεγαστικά, προνοιακά επιδόματα. Αντίθετα προβλέπονται περισσότερα κονδύλια για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Αναφερόμενος στα προβλήματα των Κυθήρων τόνισε ότι με τη ΝΔ θα υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός ώστε να πάψει η απομόνωση του νησιού και η διασφάλιση επικοινωνίας του με τον Πειραιά, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν υποδομές που θα διασφαλίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά και την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Ο κ. Κατσαφάδος τέλος παρευρέθηκε στην περιφορά των εικόνων των Αγίων Αναργύρων στην Καλλίπολη του Πειραιά, ενώ αναφερόμενος στο έργο της Εκκλησίας μας και της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά, επισήμανε ότι στους δύσκολους καιρούς που βιώνει ο ελληνικός λαός, έχει κάνει πράξη το έργο των Αγίων, με συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά.

eep logo