Σταμάτης Μαλέλης: Ξένη λέξη η φτωχοποίηση

malelis stamatis black

Για τους πολίτες της Β΄ Πειραιά

«Η περηφάνια των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, τονώθηκε μόνο όταν το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε τον τόπο» ανέφερε στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Νέου Καναλιού, ο υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαλέλης τόνισε ότι θα γραφτεί στην ιστορία της Ελληνικής Αριστεράς με τα μελανότερα γράμματα. "Ο κ. Τσίπρας, πουλώντας ελπίδα, επιχείρησε να γοητεύσει αλλά το μόνο που κατάφερε τελικά, ήταν να απογοητεύσει τον ελληνικό λαό. Κάποτε, ήσουν περήφανος όταν έλεγες ότι είσαι αριστερός.

Τώρα, οφείλουμε να πείσουμε ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά. Η φτωχοποίηση και η λουμπενοποίηση είναι ξένες έννοιες για την ευρύτερη προοδευτική παράταξη. Δεν έχει νόημα να κατατάσσουμε στον προοδευτικό πόλο τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που έβαλε την παρασιτική ολιγαρχία στα ψηφοδέλτια του» υπογράμμισε ο κ. Μαλέλης.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Β’ Πειραιά συνέχισε την παρέμβαση του λέγοντας ότι: «Η τελευταία ομιλία του κ. Τσιπρα έγινε στον πολυχώρο των Λιπασμάτων στο Κερατσίνι. Αυτός ο πολυχώρος στον οποίο ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να πουλήσει ελπίδα στον ελληνικό λαό, έγινε επί ΠΑΣΟΚ, όπως και όλα τα μεγάλα έργα στην ευρύτερη Β’ Πειραιά". Τέλος, όσον αφορά στην επόμενη μέρα των εκλογών, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής τόνισε: «Μόνο όταν κυβερνήσαμε εμείς, καταφέραμε να κάνουμε πράξη τον όρο «αυτοδύναμη Ελλάδα». Ο λαός, λοιπόν, ξέρει και εκτιμά, πότε έζησε καλύτερα.

Παίρνοντας την τρίτη ισχυρή εντολή θα αναγκάσουμε το πρώτο κόμμα να ακολουθήσει το πρόγραμμά μας. Με ευρύτερες συμφωνιες μπορεί να πάει μπροστά η χώρα και όχι με τους φτηνούς εκβιασμούς στους οποίους επιδίδεται ο κ. Μητσοτάκης» είπε κλείνοντας την παρέμβαση του στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη

eep logo