Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο Δημαρχείο του Πειραιά

kke semina dhmarxeio peiraia

Με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές στην Α’ Πειραιά και Νήσων, Σεμίνα Διγενή, Βαγγέλη Μαρούπα, Ελπίδα Παντελάκη


Οι υποψήφιοι του Κόμματος έθεσαν το ζήτημα, ποιος θα είναι απέναντι από μια κυβέρνηση που θα ακολουθήσει de facto αντιλαϊκή πολιτική, με περικοπές σε κοινωνικές παροχές, με φόρους, με χτύπημα δικαιωμάτων, ποιος θα είναι απέναντι σε μια κυβέρνηση που θα μπλέκει τη χώρα μας σε επικίνδυνα γεωπολιτικά παιχνίδια, απαντώντας ότι εκείνη η δύναμη που θα είναι απέναντι, είναι το ΚΚΕ.

Εγγύηση για τη στάση του ΚΚΕ είναι το πώς κινήθηκε μέσα και έξω από τη βουλή τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας ως κριτήριο το δίκαιο των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου, της νεολαίας. Οι προτάσεις που κατέθεσε του ΚΚΕ, που δίνουν πραγματική ανάσα, είναι κριτήριο ψήφου.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει κάνει στους εργαζόμενους το ότι η Σεμίνα Διγενή παραιτήθηκε από την έδρα στην ευρωβουλή και δίνει τη μάχη των βουλευτικών εκλογών με το ΚΚΕ, σε μια δύσκολη εκλογική περιφέρεια. Σε αυτή την εκλογική περιφέρεια τα στελέχη του ΚΚΕ, έθεσαν το στόχο του να εκλεγεί βουλευτής από το ΚΚΕ, να κερδηθεί η έδρα υπέρ των εργατικών λαϊκών δυνάμεων από τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, που την έχει σήμερα.

eep logo